Halftime is back

”Efter att vi under sommaren tagit ett uppehåll på hela elva veckor är det på söndag äntligen dags igen för Halftime FM att inta radiostudion. Skillnaden jämfört med förra gången vi sände programmet är bland annat att programmet har en ny logotyp, en uppdaterad jingel och att Johannes Torstensson tagit steget från återkommande gäst till att bli en fast medlem i redaktionen.

En kanske ännu större nyhet är dessutom att vi lagt upp vår alldeles egna hemsida på adressen http://www.halftimefm.com/ där du som lyssnare har möjligheten att ladda ner och streama föregående avsnitt, direkt i din webbläsare. På hemsidan hittar du även låtlistor, information om oss som sänder och kontaktinformation utifall att du skulle vilja skicka oss ett meddelande.

I vårt första program för den här terminen får vi besök av Tobias Hillén för att under två timmar analysera all musik som släppts under de elva veckor som vi varit ute i solen. Som ett bevis på hur mycket musik som släppts kan vi avslöja att en av oss samlat ihop 140 låtar men tvingats göra vissa nedskärningar… Ni som lyssnare kan vänta er nytt material med bland andra Fashawn, MED, Talib Kweli, Aceyalone, Atmosphere, Black Milk, Bun B, De La Soul, Rakaa och flertalet andra.

Precis som under våren sänder vi live varje söndag, 14:00-16:00 på 103,1 Mhz och programmet går även att streama via http://www.k103.se

Saxat från Halftimefm.com.

Kategori: Musik, Nöje, Nyheter, Övrigt One comment »

1 Kommentar till “Halftime is back”

  1. anstalten

    mer aggro åt folket


Kommentera