Kungarnas Gård

En hiphopmusikal om att inte ge upp.

På Kungarnas Gård samlas ett gäng ungdomar som dansar ihop. De har alltid haft problem att hitta något ställe att träna på, men nu har kommunen fixat en scen i den nyanlagda parken i deras bostadsområde.
Scenen ska invigas. Kungen och drottningen, betydelsefulla politiker och tjänstemän ska komma. Nu gäller det att göra ett gott intryck så att de går med på att bygga en riktig träningslokal. Men natten innan invigningen händer det som inte får hända…

En energisk blandning av teater, film, dans och musik. Om när en kartongbit på gatan blivit för liten för nya ”moves”, om att inte ge upp trots alla svårigheter och om vänskapen och solidariteten inom hiphopkulturen.

Ett samarbete mellan Folkteatern och Interkulturellt projektcentrum. Grunden till föreställningen bygger på samtal med ungdomar om deras egna idéer, drömmar och visioner.

Regi: Nasrin Pakkho
Koreografi: Mahan Noubarzadeh

7:e maj. Folkteatern Göteborg.

Folkteatern.se

Kategori: Kultur, Musik, Nöje, Nyheter, Övrigt Comment »


Kommentera

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/6/7/mariaplan.com/httpd.www/wp-content/themes/blass2/comments.php on line 77