Kapten Röd, General Knas & Seydi Mandoza Live @ Diouloulou Radio Senegal

Videoklipp på när Kapten Röd, Seydi Mandoza & General Knas hyllar Jr Eric i Diouloulou Radio, Senegal.

RIP Jr Eric!

Kategori: Musik, Nöje, Video, Övrigt | Taggar: One comment »

1 Kommentar till “Kapten Röd, General Knas & Seydi Mandoza Live @ Diouloulou Radio Senegal”

 1. Linn Larsson

  Hej.
  För en liten tid sedan så träffade jag en vän som såg att jag behövde hjälp. Han sa till mig att lyssna på dig och lysna på texten. Det gjorde jag och dina texter hjälpte mig att orka fatta det svåraste beslut jag någonsin har gjort.
  Nu bor jag på skyddat boende någon stans i Sverige.
  Efter många år av misshandel är jag nu fri.
  Jag vet att ni kommer till Ven i Augusti eller September och skulle vilja ge min kära vän en upplevelse över det vanliga. Jag undrar då om du kunde eller haft möjlighet att hjälpa mig. Hade varit underbart om vi fick träffa dig personligen.
  Tack i förhand Linn Larsson.
  Mail anna99gustav@gmail.com


Kommentera