Lucka 23: Victor

Bakom den 23:e luckan hittar ni mig!

Victor

Kategori: Freestyles, Video | Taggar: 43 comments »

43 Kommentarer till “Lucka 23: Victor”

 1. Gaffla

  Fett!

 2. Poojken

  Yes!!!! Riktigt feta ord victor spottar här!!! Lyssna fucking noga! Omgivningen e jävligt nice också, diggar att freestylen är filmad i profil med!
  Denna va sjukt bra! Passar grymt för lucka 23!!!!!

 3. Gun Hell's Week

  Äntligen lite Victor. Riktigt skön.

 4. majorna

  riktigt fett

 5. Joonatan

  riktigt nice

 6. Drake

  The king of Mariaplan !!!!

 7. Richie

  Tyckte denna freestyle saknade känsla, en massa ”kunde lika gärna vara död” o ”bestigit berget” men fanns ingen riktig poäng? Monotont flow med. Aha bara min åsikt.

 8. Al

  ”svävar över molnen när du går på berg ”
  fööör feeet text ! keep it up !

 9. Drake

  hahah snackar du om Richie? han jägger ju sjuuukt feta rader, t.ex de med att andra går på berg och han svävar på moln e ju aaas fet : )

 10. Jompa

  ganska nice men vilket förfall på kalendern. 23an borde ju toppa de tidigare luckorna men det gör den ju icke. du borde lagt dig själv tidigare.

  känns sådär fett med en ”bloggare/journalist” som skriver om svensk hiphop och slänger in sig själv hela tiden oxå, lite som att självpropsa på whoa med nya användare.
  kalenderhypen är helt borta nu.

 11. Kajsa

  Jompa, han är inte bara bloggare, hans främsta intresse är att göra musik!

 12. Jompa

  Kajsa

  Jo jag vet.
  Känns lite tattigt att lägga sig själv på 23an bara.
  Börjar få känslan att ”föra fram göteborgs hiphopscen” bara är en front för att ”få folk att lyssna på min musik”. Trist. Denna bloggen borde skötas av någon som inte suktar efter egen fame. Bara min åsikt. Peace

 13. jättem över ditt landskap

  märker att nån här inte fattar hur man snackar om saker fast med andra ord osåvidare…. tungt, på hatarna!!!!!!!!

 14. jättem över ditt landskap

  ps . lita aldrig på ett leende

 15. las

  Hyffsat. Några raden här och där som skiner.

 16. Lasse

  chill

 17. Anders

  Jag missade när julkalendern blev en tävling där jompa med fler utsågs till jury. Tanken med kalendern är väl snarare att sprida Göteborgsordet till folket. Victor är en av dessa röster så varför skulle han inte vara med i kalendern? Jag hade satt mig själv som nummer 24 om jag drivit sidan, inte för att hypa mig själv eller med det mena att jag var bättre än övriga 23 utan för att det om något hade varit en rimlig finish. Alla har rätt till en åsikt och alla luckor har inte fallit mig på läppen men att hänga ut Victor som en som driver sidan för att sprida sin egen ”fame” känns blekt och som jag ser det är i så fall alla som medverkar på sidan i farozonen för att utnyttja den för att sprida sitt ord. Eller vänta nu, det är ju poängen med sidan.

  /Anders

 18. Jompa

  tror du missuppfattade lite. självfallet ska han vara med, trodde bara att det skulle vara någon typ av uppgradering för varje lucka. fick bara en liten vibb av att v borde styrt en myspace istället för en blogg.

  min poäng var mest att jag hade hellre sett att denna bloggen inte drevs av folk som ville vara med i klippen som läggs upp. att det var någon som verkligen brann för att föra fram gbg scenen. nu säger jag inte att victor inte gör det, utan bara att han uppenbarligen har andra planer.

  när/om victor blir en ”stor” rappare i sverige skulle fokusen flyttas från göteborg till honom. då blir det ju inte en blogg om svensk hiphop utan en blogg om victor.

  och en sådan blogg är jag inte intresserad av att läsa. no offence.
  nu ska jag hem till familjen och fira jul.

  god jul alla! biggup victor för jobber med sidan å så. inte meningen att basha på någon.

 19. Gun Hell's Week

  @jompa Tänk lite utanför boxen jompa. Vad jag vet är Victor varken bloggare eller journalist. Han har startat en sida som heter mariaplan och där gör han som han vill och många andra med. Lite skillnad kanske om han fått fett betalt för slitet med att glädja dig och vem helst som vill surfa förbi. Men det tror jag inte. Jag tror han gör det gratis. För dig? Det är det som är frågan.
  Och sen när i helvete blev detta en tävling, där lucka 24 är ”bäst”. Du sabbar effektivt allt jag själv vill läsa in i en sajt som Mariaplan. Idiot!

  Och lite till. Det är sjukt lätt att ha åsikter om något som någon redan gjort och som redan serverats på ett silverfat. Gör nåt själv!

  Sjukt bra Victor, även om jag vill ha mycket mycket mer.

 20. Jerry Hevlar

  Mariaplan är non-profit och folk ska vara glada att det finns såna här sidor. Klart att både ”Lucka 23″och ”Lucka 17” (Agro) får köra på sidan dom är med och driver, så vitt jag vet var båda MCs innan den här sidan fanns.

  Keep on keep keep it on!

 21. Jompa

  som sagt.
  jag vet allt det där.
  och jag respekterar att dom jobbar för det, det uppskattas.

  jag tänker bara lite att när man startar en sådan här sida, och det desutom går såpass bra för den, som får hela göteborg att lysa upp sverige så kanske man själv ska börja tänka lite på vad det är för sida man driver och vad man gör med den. ansvar.
  självfallet gör dom som dom vill med sidan men dom förstår säkert oxå att man måste please the crowd om vi ska fortsätta titta in. säger inte att folk inte är nöjda med victor bakom 23an, utan bara att jag PERSONLIGEN inte tycker att en rappare ska driva en sådan här blogg, hade varit tusen ggr bättre om han jobbade helhjärtat för att promota andra.

  ska sägas att jag fortfarande gillar sidan och kommer fortsätta titta in varje dag. hoppas att sidan kommer utvecklas mer och bara bli bättre och bättre.

  Jerry>
  att folk ska vara glada för att sånna här sidor finns är sant, men victor och gänget ska vara ännu gladare att folk besöker sidan.

  julkalender som koncept är ju mer eller mindre en ”tävling”. det är en nedräkning till jul där varje dag/lucka blir mer spännande än den förra med en stor avslutning den 24e. aldrig sett en julkalender förut eller?

  Gunn>
  har man en blogg är man bloggare och skriver man om nyheter och publicerar intervjer osv så är man i viss mån oxå journalist

  peace

 22. Tutta tottaa

  @Jompa
  som sagt.
  jag vet allt det där.
  och jag respekterar att dom jobbar för det, det uppskattas.
  Men jag tycker du borde hålla käft.

 23. Pooojken

  haha Jompa har nog fått lite allt om bakfoten. Sidan är främst för att föra fram Göteborgs hiphopscen, Victor är en rappare från Göteborg plus att det är han som är mannen bakom sidan. Varför i helvete skulle han inte lägga upp något med sig själv undrar jag?

  Plus din tanke med att varje lucka som går ska överglänsa den innan är ju omöjligt haha alla har olika smak, jag personligen tycker lucka 2 var bland fetaste efter det gick det neråt ett tag och mot slutet blev det skitbra igen. Syftet är varje lucka ska överraska dig och om du tyckte rapparen var bra eller inte, inte att varje lucka som kommer ska vara bättre än den innan.

  Sen gör Victor detta jobbet frivilligt, och gör GBG en fuckin tjänst. Han har skapat bloggen och jag ser inga som helst problem med att han ligger i fokus på sidan. Trots allt, det är hans hemsida. Menar du alltså att han inte ska vara välkommen och lägga upp sin egna musik på sin EGEN sida? Om du tycker det så tycker jag att du har väldigt dålig uppfattning om Mariaplan.com

 24. Jompa

  asså folk verkar ju inte läsa vad jag skriver.

  självfallet ska han få lägga upp sig själv.

  ”jag PERSONLIGEN inte tycker att en rappare ska driva en sådan här blogg, hade varit tusen ggr bättre om han jobbade helhjärtat för att promota andra. ”

  där har ni kortfattat vad jag menar.

  självfallet har folk olika smak men det är ju rätt uppenbart att tex allyawan hade slagit victor och pst slagit allyawan tex. fattar ni?

  varför döpa sidan till mariaplan om den ska fokusera på victor? för att han bor där? döp om sidan till victor.com då istället tycker jag.

  god jul. kommer inte skriva mer nu då ni verkar vara för långt upp i victors röv för att se vad jag menar. #nohomo

  men vi kör igen då.
  all kärlek till victor och dom som driver sidan. jag gillar sidan och jag uppskattar det. kommer fortsätta kolla in sidan på daglig basis. trodde bara att kommentera fältet var till för att man skulle skriva vad man ville och inte bara för props.

  peace

 25. Pooojken

  hahah vilken jävla idiot (non-rapper) skulle jobba på en sida för att promota andra UTAN att vara bland dem som blir promotade? haha du menar att nån helt random som inte är rappare själv ska göra det? Finns viss logik i det med tanke på att Victor själv är en göteborgs rappare och fokuserar på göteborgsrapp att han skapar den sidan. Jag tror aldrig att någon skulle lagt ner så mkt tid och effort utan att vara inblandad själv.

  Då tycker jag att du kan ställa upp och starta den sidan som du drömmer om så lovar jag att jag kommer gå in där och kolla hur bra det går för dig sen!!! hahaha

 26. Haha

  ”Jag tycker det är för mycket musik med Petter på Petters blogg.” Kan inte nån helt annan än Petter driva Petters blogg och skriva om nåt annat än Petter?

  Underhållande iq-befriat.

 27. jättem över ditt landskap

  håller med en del MEN vad ja tycker är fel e att de typ BARA är vänner till varan som deltar PÅ mariaplan.com tycker ni/v. kanske ska ta fram lite av gbg´s ” underjords rappare” som nån av er sa , få fram lite nya talanger en dom som redan är ” kända” i göteborg . NO HATE men de e bara dom samma som dyker upp hela tiden så de känns lite som en lång dokumentär om ett par vänner från majorna typ:/ …… pz

 28. jättem över ditt landskap

  lucka 24 kanske blir en samling rappare på 24 st som lägger nåt fett:O

 29. Pooojken

  hahahahahah 26 !! 😀 det är typ så jumbo vill att det ska vara hahaha

 30. Zubizareta

  Victor är ju svinfet, det är la klart som fan att han ska vara med på julkalendern? Ni som klagar på hur sidan sköts kan gå in och runka på whoa istället.

 31. Andrei

  HEAVY

 32. Big J

  ”känns lite som en lång dokumentär om ett par vänner från majorna typ:/ ”
  WTF?!

  Shit, visste inte att alla som vart me på sidan bor i Majorna.. ?

 33. Ross

  Sjukt fett!

  Sthlms södra förorter lyssnar!

 34. Klas

  Nice!

 35. Yang

  Haha:

  Sen när utgav sig petter för att driva en sida som skulle sprida sthlms rappare?

 36. Skepparkrans

  Big up för Mariaplan.com Ser fram emot lucka 24!

  God Jul & Gott Nytt!

 37. jens

  Victor du är grym!

  God jul! Tänk på att Jesus föddes idag!

 38. Erik

  Är Victor ett gammalt mobbingoffer?

 39. spotnacc

  32: nä kanske inte men tror du fattar vad ja menar lr? de e ju lixom alltid samma folk som dyker upp å ja vet att de finns så många mer, men vad vet ja de kanske kommer nästa år:) pz N love godjul å gott nytt N no hate

 40. mem

  världens bästa Victor! Rap på hög kvalitet! Underbart att se!

 41. F.

  -> Jompa

  Douchebag!

 42. Demirel BalkanBrigaden

  Jompa skriver spaltmeter men majoriteten av folket säger ändå håll käft. Ingen bryr sig om si o så, låt det vara bara helt onödigt att ens diskuttera vem fan Victor är och varför han gör som han gör.

  V. gör fan Göteborgsscenen en bamsetjänst som ens skickar ut förfrågningar till rappare för att filma dom o sätta ut på nätet o pusha allt.

  Han borde sätta sig själv som lucka 24, det är hans sida han borde göra sig själv den tjänsten men jag slår vad om att han hade mer hjärta än så. Jag är en av rapparna som han bad komma och jag hade mina problem o kunde inte dyka upp trots att han faktiskt frågade snällt vecka efter vecka OCH jag slår vad om att detta hänt med väääldigt många andra rappare han frågat utan att själv få ut nåt på det SÅ LÄGG NER O KLAGA

  Fett mkt nertrackning på kommentarerna det senaste, nån trend att whoafolket tröttnat föra sina eviga diskussioner om ingenting med varandra så de ger sig på resten av hiphopsidorna?

 43. Jessie

  Härligt flow i bästa stadsdelen såklart! You go!


Kommentera

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/6/7/mariaplan.com/httpd.www/wp-content/themes/blass2/comments.php on line 77