Tävling: Vinn ett signerat ex av Organismens EP Vad Glor Du På?

Svara rätt på frågan ”Vad heter Organismen på riktigt?” och motivera varför just du ska vinna skivan.

Glöm inte att fylla i giltig mailadress i kommentarsfältet.

Tävlingen är avslutad.

Kategori: Nöje, Övrigt, Video 15 comments »

15 Kommentarer till “Tävling: Vinn ett signerat ex av Organismens EP Vad Glor Du På?”

 1. Andreas

  ”Organismen” heter Johan Hellqvist!

  Varför just jag ska vinna skivan finns det två orsaker till.
  1: Jag är ett fett stort fan av Organismen, och har varit det länge.
  2: Jag säkert har mailat Johan 10 gånger om att få köpa LP’s av honom, men han har aldrig svarat. 🙁

  Hade blivit otroligt glad om man fick lägga vantarna på denna!

 2. Trixan

  Organismen heter egentligen Per Johan Hellqvist (borde man inte mailat svaret då alla kan se det nu hehe?)

  Jag tycker att jag ska vinna för att jag älskar vad han har gjort för svensk hiphop. Går inte en dag utan att jag lyssnar på Retarderat Eleverade/Mobbade Barn Med Automatvapen/Ungdumshälsan/Mörligan eller något utav hans sologrejer. Han finns i ipoden, datorn, cdskivan, vinylen, överallt. Han har gett mig otrolig insperation till hur jag själv är som artist. Jag följer honom på twitter och bloggen dagligen. Jag har supportat honom genom att köpa hans t-shirtar och sådant. Han är Svergies bästa rappare och jag älskar honom (no homo) 😛 Lycka till i tävlingen alla!

 3. Filip

  Organismen/Organism 12 – Ågren – Floyd Forward – Gudfadern från Luthagen m.m heter Per Johan Hellqvist, men jag håller med föregående kommentator. Även om jag vet vad ”Organismen” heter på riktigt så kan det vara orättvist när alla kan se svaret. MEN! Det är väl inte det viktigaste, nu jävlar ska det motiveras! Tornaaaado!

  1. Jag gillar hans musik något så otroligt, finns inte mycket mer att säga på den punkten.

  2. Jag fick nyss en vinylspelare tillsammans med min farsas tiotusen lp-skivor med dålig 80-tals disco. En grym hiphop-platta skulle väga upp en del i min enormt homosexuella vinylsamling.

  3. Om jag fick EP.n så skulle jag vara coolaste killen i skolan.

  4. Jag är en av hans 1031 trogna twitterföljare och en av säkert tiotusentals trogna bloggläsare.

  MVH: Filip

 4. Jocke

  Organsimen heter Johan per hellqvist,

  Jag är ett stort fan av Ågren och hans musik som jag för de mesta relaterar till.
  Dagligen följer jag han på bloggen och twitter, hans musik snurrar alltid i mobilen, hemma och i bilen.
  Jag har köpt hans t shirts (Monsterspliffar, Vulgära vovvar & Ett hund) och en signerad EP skulle ta samlingen ett steg närmare att bli komplett!

  Tack för musiken!

 5. Sekvensen

  Organismen = Per Johan Hellqvist

  För då får jag en anledning att lämna tillbaka ”vad glor du på?” som jag låna av en polare för ett gäng år sen.

 6. Jonatan

  Lyssnat på Organismen sen jag var 7 år och satt på min storebrors golv och headbangade, och tycker fortfarande att han är sveriges största och i särklass bästa lyricist. Hoppas att det kommer måånga fler låtar och plattor från denna rapgud!

 7. Robin

  Organismen heter Per Johan Hellqvist.

  Jag har velat haft denna Ep i skivsamlingen hur länge som helst nu. Och då jag både är en trogen vinylsamlare och ser Organismen som en av de absolut fetaste rapparna i Sverige känns det som ett måste att ha denna i samlingen, speciellt ett signat ex! Har lyssnat på Organismen i sjukt många år nu, och han har alltid gett mig stor inspiration till mitt eget musikskapande och annat i livet.

  Förresten, riktigt sjyst sida det här! Lika bra att säga det när jag ändå kommenterar:)

  Skål!

 8. Richard

  Per Johan Hellqvist.

  Jag har lyssnat och följt Organismens karriär sedan 6:e klass. Alltså, ca 7 år. Jag har försökt få tag i ett flertal vinyler utav honom och MBMA utan resultat. Den skivan skulle stå fint på min hylla bland andra vinyler ; )

  Organismen var en utav de rapparna som verkligen fick mig att öppna upp ögonen för svensk hip hop, på riktigt. Sedan dess har jag varit en flitig lyssnare. När han släppte ”Petar på döda saker med pinnar” (som är en utav Sveriges fetaste skivor) Så köpte jag den både på vinyl och Cd.

  Big up till, Mariaplan!

 9. TeBe

  Organismens riktiga namn är: Per Johan Hellqvist.

  Under flera år har jag lyssnat på Johans musik varje dag och tack vare den har jag fått så mycket inspiration och lycka. Poesin i texterna är utan tvekan det bästa som skrivits och framförts i Sveriges historia.
  Följer också Johans blogg samt twitter med stort intresse.
  Med denna EP:n hemma skulle jag aldrig mer behöva köpa en skiva i hela mitt liv och jag skulle leva på den glädjen livet ut.

  MVH Tobias

 10. Robert

  svar: Per Johan ”Jonte” Hellqvist

  Därför att jag tycker den är gubbfet! och den skulle kompletera vinyl/cd samlingen ganska bra, av allt han släppt!

 11. bögar

  Jag vill inte ha hans fattiga skiva. fuck O12 och dig. ni är både kuksugare som spelar allan….whoa regerar era bögar

 12. Linus Hager

  1 Organismens riktiga namn är ( Per )Johan Hellqvist.
  2 Johan har alltid varit den bästa svenska rappareni mina ögon och öron. Jag tittade nyligen på mitt ITunes-bibliotek och såg att hans album ”petar på döda saker med pinnar” har spelats först gånger. Har lyssnat på alla hans släpp flitigt sen jag hörde honom första gången. Jag följer hans blogg och twitter dagligen. Jag äger även en monsterspliffar och ett hund-tshity. Peace

 13. Emil Janestam

  Haha, alla ser ju vad alla svarar. Jag skriver bara Johan Hellqvist, vem pysslar med andranamn?

  Jag har alltid velat ha en autograf från herr Ågren, och det gör ju inte ont om den sitter på en trevlig skiva heller. Har redan sponsrat med köp av diverse tröjor, så jag har inte råd att muta till mig vinsten.

 14. Sebbe

  fan, det e inte ens lönt att skriva något, Filip hade den bästa motiveringen, nu kommer aldrig jag bli coolast i skolan 🙁 jag som velat ha Vad glor du på tolvan 🙁 förresten, Johan Hellqvist om du har lust att ge tolvan till en ledsen man.

 15. Vic

  Kärt barn har många namn. Organismens namn är lite som cannabis, det finns lika många namn som fans.

  Hur motiverar man att man förtjänar ett stycke magisk materia ? Ågren är husgud i min stuga och förföljer mig vart jag än går. De flesta av hans låtar har spelats hundratals gånger i mina högtalare. Och låt mig få påminna, det här är inget påhittat för skivan.


Kommentera