Bubba Flexx – Bestulen

Det här är fem låtar som egentligen skulle vara del av någon form av konceptplatta. Skivan skulle heta ”En vecka i livet…” och innehålla sju låtar, en för varje veckodag. Vissa av låtarna är hyggligt färdiga, andra har bara slaskvokaler. Refränger saknas. Arbetet med skivan avbröts abrupt den 1:a januari när jag kom hem till en lägenhet i ruiner. Nån hade brutit sig in genom fönstret och stulit i stort sett allt jag ägde. Utöver kläder och annat hade min studiodator försvunnit (den och fem andra datorer). Även mixer och annan kringutrustning var borta. Mikrofonen inklusive stativ var utkastad genom fönstret men kvarglömd. Bortsett från mikbåset är den nu det enda som skvallrar om att det nånsin varit en studio i mitt vardagsrum. Nånstans i det hela försvann även lusten att spela in.

Jag och Roffe har gjort en grej av att släppa allt vi gör gratis. Vi har också gjort vårt bästa för att andra artister ska få spela in här när tid funnits. Vi har gett bort beats och refränger. Vi går i stort sett plus minus noll på tröjförsäljningen. Hela Olofsson Management är en mer eller mindre ideell rörelse. Därför är det lite extra knäckande när basen för den rörelsen försvinner över en natt. Både jag och Roffe jobbar just nu med att försöka få tillbaka intresset för det här, men för tllfället känns det i alla fall för mig rätt meningslöst. Därför lägger jag ut det jag hade hunnit spela in hittills. Kanske orkar vi bygga upp studion igen, en hel del vänner och medmusikanter har hört av sig och frågat om det finns nåt sätt att hjälpa till med det. Gör vi det kanske resten av låtarna blir inspelade. I så fall lägger vi upp dom efter hand.

Saxat från bigbender.se

Ladda ned Bestulen här!

Kategori: Musik | Taggar: 3 comments »

3 Kommentarer till “Bubba Flexx – Bestulen”

 1. majorna warrior

  kom in på en fjortiss blogg som lagt upp två utav dina videos.

  http://belleofsweden.com/

 2. måndagsbarn

  faaaan vad feta llåtar

 3. DaveDeRave

  Bubba är fööööör tung! Så in i HELVETES jävla synd att alla prylarna blev baxade, så mycket material som kunde vänt hela hiphop sverige upp å ner.. fan de låtar som inte blivit helt färdiga på Bestulen är fortfarande hur jävla bra som helst, fan att man aldrig får höra dom låtarna som saknas.. önskar nästan att fittan som baxade datorn/hddn att dom mailar dig allt ditt material, accapellor, beats osv anonymt med countermail.com eller vad som helst, bara Bubba får allt material tillbaka. så mycket från Roffe det måste finnas där också som man aldrig får höra nu.. jävla as, lämna tillbaka prylarna förfan och självdö spontant på plats sen!!!


Kommentera