Mofo – Persian Gold EP 2

Tracklist:

01. We The Same
02. Let’s Talk About It
03. Alzheimers
04. Undying Love
05. WOW
06. Love Lie
07. Widow Flow

Ladda ned Mofo – Persian Gold EP 2 här!

Exklusivt på Mariaplan.

Kategori: Musik, Nöje, Övrigt | Taggar: 28 comments »

28 Kommentarer till “Mofo – Persian Gold EP 2”

 1. 413 till 411

  Bästa med Mariaplan.com är att det är den enda bra hip hop-blogen som man kan vända sig till med inriktningen Göteborg.

 2. Gabriel

  Det bästa med Mariaplan är att dom fokuserar på hiphop från Göteborg, samt att dom har en tävling där man kan vinna Beats-hörlurar.

  Men det som får mig att fortsätta besöka hemsidan, det är dom sköna intervjuerna! Ni har bra journalister och ni intervjuar rätt artister, dom enda som fattas är Roffe Ruff, Kapten Röd och Hofmästarn.

 3. Andösch

  Det bästa med mariaplan är helt enkelt Hannes Hopfs mustsach!

 4. Andösch

  mustasch*

 5. obelobelobelix

  De bästa med mariaplan är eller rättare sagt VAR att dom släppte alla feta intervjuer och dyl rätt tätt inpå varannn just när bloggen startade… hade dom inte gjort de hade man aldrig fått vanan att gå in hit och läsa och lyssna & ladda ner all musik! Och hade man inte haft den vanan hade man ju missat masser mä bra släpp! Därför är Mariaplan den okrönte bästa svenska hiphopbloggen! Håll de äkta!

 6. Mohammed

  Mariaplan är sidan som alltid håller mig uppdaterad på vad som släpps och vad som kommer härnäst inom hiphopen. En sida med ett brett urval av musik på högnivå! Tack för er ambition

 7. Pojken

  Det bästa med sidan är allt. Konceptet, syftet, dess arbete för att lyfta göteborgs hiphop scen. Inte nog med det är det alltid uppdaterat med något nytt och fräscht varje gång jag loggar in på sidan. Jag tycker hela iden med mariaplan är grym. Mariaplan har givit mycket än så länge på ca 4 månader snart och har mycket annat att bjuda på vet jag. Sen tycker jag reporten Hannes flummighet är så jävla rolig, mycket roligare att se på han än andra torra reportrar 😀 säger bara keep on doing the shit youre doing best !!!

 8. K

  Det bästa med mariaplan är att det är en blogg som tar upp det ämne som jag är mest intresserad i, musik. Jag har inte hittat en annan musikblogg som har ett sånt brett sortiment som mariaplan. Bloggen har introducerat mig till många bra artister, framför allt från Göteborg som jag tror kommer slå igenom i framtiden.
  Det är väldigt roligt att se på alla intervjuer med gamla artister som man lyssnade på i sina yngre dar.
  Jag är även väldigt fascinerad över att mariaplan blev något så bra från att bara varit en idé. V. och hans gäng har bevisat att med motivation och planering kan man åstadkomma mycket.

  Keep it up /K

 9. Jakob

  Hej.

  Jag tyckte jag kände igen de första raderna i Mofo’s låt WOW 1, så jag lyssnade igenom några gamla goa Wu-Tanglåtar och hittade de här raderna av Inspectah Deck i första versen av Triumph på Wu-Tang Forever: ”I bomb atomically / Socrates’ philosophies / and hypothesis can’t define how I be droppin these”.

 10. Ed

  Mariaplan är en hemsida som har fått mig att få upp ögonen mer för hiphop! Jag såg Macinnes interljuven vilket gjorde att jag gick in ofta och kollar nu alla hiphop updates! Det är nu det självklara valet som startsida! Tack!

 11. JohnLemon

  Mariaplan lyfter inte bara Göteborgs hiphopscen utan lyckas även få ut det bästa av artisterna som intervjuas. Det är stilrent både till produktion och koncept. Framförallt är det nödvändigt.

  J

 12. Stefan Söderström

  Mariaplan i form av V (m. co) är enväldshärskare när det kommer till go:teborgs-hiphopen. Det finns inget som mäter sig med mariaplan, det är självgående, punktligt och informativt. Tack vare mariaplan kan ingen undgå våran bredd på hiphopen. Utmärkt koncept – utmärkt utfört.

 13. Little

  Sämsta är att cardigan freestylen försvann

 14. Joel Ighe

  jag gillar V.

 15. Meta Four

  Fokusen mot Göteborgs hip hop-scen, dom dagliga updatesen och dom intressantaste intervjuerna jag skådat! Konceptet e Gubbfett!

  V. jag ser dig.

 16. kajsa

  Det bästa med Mariaplan är att det är du som driver bloggen. Med hjälp av dina idéer och ditt intresse för musik uppfyller du andras behov! =) Jag tror du inspirerar många.

 17. Charly Söder

  Mariaplan är och har i många år varit en naturlig mötesplats för alla majornabor. Man kan fråga nästan vem som helst och dom har något minne därifrån. Oavsett om det är att man hängt vid hållplatserna i högstadiet, badat i plaskis, hängt på terassen, tagit en öl på götas, en ceasarsallad på red lion eller varför inte avnjutit en god kopp på marmelad.

  Mariaplan har ett sentimentalt och nostalgiskt värde för många! Det representerar majorna-kulturen på ett skönt sätt. Här är man alltid välkommen. MARIAPLAN har alltid representerat majornaborna och göteborg och kommer alltid att göra det.

  På samma sätt ar jag glad att MARIAPLAN.COM för seden vidare. Lyfter upp lokala talanger och är en mötesplats för oss musikintresserade göteborgare. Ett gediget koncept som jag hoppas kommer utvecklas i form av bland annat samarbeten som knyter ihop det digitala med verkligheten..

  Keep it up V !

  swiing.

 18. Andreas

  Mariaplan har redan lyft Göteborgs hiphopscen, och kommer att lyfta scenen ännu högre. Mariaplan hjälper Göteborgs talanger att bli hörda och sedda, samtidigt som du (V.) står för underhållande läsning och håller folket updaterade om vad som händer inom hiphopen, både lokalt och globalt.

  Det bästa med Mariaplan – det är allt!

 19. Daniel Lange

  En kall Bedarö Bitter på The Red Lions uteservering. Eller en kaffe hos Poyan på Marmelad. Vad behövs mer? Mariaplan när den är som bäst.

  What more can i say, som Jigga sa.

 20. Daniel Lange

  @Jakob.

  Hur många Biggie Smalls texter har tex. Jay-Z rippat?.. säger sig självt.

 21. Pontus Arensberg

  Det bästa med Mariaplan är den sköna moden man har när man bjuder Victor på en kaffe och sitta I solen en varm vår dag.

 22. Johanna Svensson

  Hej V.

  Jag tycker att du gör en härlig insats som lyfter fram Svensk hiphop och Gbg på detta sätt. Det finns sjukt mycket talang i Gbg men dem kommer aldrig till skott. Hoppas nu med MARIAPLAN.COM kan människor se sig själva från ett annat perspektiv….

 23. SICK ART

  Mycket mer än bara ett torg
  Man trodde att mariaplan.com skulle vara 1 i mängden men så var det inte. mariaplan fick folket med sig sen första början. Dock är inte så konstig kan berå på Mariaplans feta dagliga uptades, feta artister bla. SICKART, eller baara på den sköna konkreta vibben på mariaplan. Mariaplan är inte som en del hiphop sidor som styrs av ett gäng yani hiphop ”professorer” som har läst 2 böcker om hiphop och nu ska dom vara down. Maria plan vågar satsa allt från nya upcommings till gamla veteraner, dvs dom stannar inte kvar på samma plats dom expanderar.

 24. bz

  cus it’s the maafuckin’ heart of the entire gothenburg scene. Where even the roughest diamonds can shine.

 25. Dohnber

  Det bästa med Mariaplan är rappmatan! Nahamsayin?

 26. E.L

  När saker och ting utvecklas åt rätt håll och man visar att en hel stad kan komma ihop under samma tak. Du har skapat en mötesplats för alla dessa själar SAMT att integration av kultur såväl musik finns på MARIAPLAN. Tycker att det grymt du också visar stolthet till din ort och lojalitet till din stad….

 27. Mem

  Det som är verkligen bäst med Mariaplan.com är att just jag skriver i nästan vartenda inlägg som postas här! Inte nog med det så får jag höra den nyaste musiken runt om världen med endast ett klick. Men det som är ännu bättre är att jag får se, höra och sist men inte minst känna av Majornas puls här på Mariaplan med feta rappare och sångare ifrån göteborgska musikscenen. Näst bästa är att allt är samlat på ett ställe, MARIAPLAN.COM min kärlek och startsida! Peace Majorna for life!

 28. PstQ har inte pensionerat sig, Göteborgsrap lever « B R ¥ T B Ü R K Σ N

  […] snubblade jag på den här också, promoviedon (med gästvers från Sveriges Shyheim?) för Persian Gold EP 2. Mofo är kanske Sveriges mest kapabla rappare. Han gör mycket musik som inte faller mig i smaken, […]


Kommentera

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/6/7/mariaplan.com/httpd.www/wp-content/themes/blass2/comments.php on line 77