Streetfashion.se x Talib Kweli

I måndags var ingen mindre än Talib Kweli på besök i Göteborg. Jag, Johannes, Lisa & Sebbe från Halftime Radio var där. Några andra på plats var Streetfashion.se som hade nöjet att ta sig ett snack med Talib innan han gick på scen.

Vad är ditt intryck av Sverige än så länge?
Till att börja med, så har jag aldrig varit i några andra städer i Sverige förutom Stockholm, där jag varit några gånger tidigare. Sverige har mycket stolthet och ni älskar eran hiphop här, både från utomlands och inhemsk. Det finns en egen hiphopkultur här med Looptroop och Timbuktu t.e.x och det märks att de är stolta över den…

…Timbuktu kom till spelningen igår och visade kärlek – och när folk kommer och visar kärlek, så visar jag självklart kärlek tillbaka.”

Läs hela intervjun här!

Här är ett klipp från spelningen på Trägårn:

And I’m Out!

V.

Kategori: Nöje, Nyheter, Övrigt, Video Comment »


Kommentera

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/6/7/mariaplan.com/httpd.www/wp-content/themes/blass2/comments.php on line 77