Watch The Throne Tracklist

1. No Church in The Wild (Feat. Frank Ocean)
2. Lift Off (Feat. Beyoncé)
3. Niggas in Paris
4. Otis (Feat. Otis Redding)
5. Gotta Have It
6. New Day
7. Prime Time
8. Who Gon Stop Me
9. Murder to Excellence
10. Welcome to The Jungle
11. Sweet Baby Jesus (Feat. Frank Ocean)
12. Love You So (Feat. Mr Hudson)

Jay Z & Kanye West bjuder in Frank Ocean på två spår, helt rätt. Ba-bam!

Kategori: Musik, Nyheter, Övrigt Comment »


Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/6/7/ on line 77