Tävling: Vinn Flames favoritskiva!

Eminem är på gång med nya skivan Recovery. Har du fortfarande inte hört förra årets Refill har du chansen att vinna ett ex av skivan nu!

Svara på frågan ”Vart är Flame född?” och motivera varför du ska vinna skivan i kommentarsfältet. Glöm inte att fylla i giltig mailadress!

Tävlingen är avgjord.

Theleak.se

Kategori: Övrigt 9 comments »

9 Kommentarer till “Tävling: Vinn Flames favoritskiva!”

  1. Meta Four

    Kenya.

    Jag borde få vinna eftersom att jag laddar ner för mycket musik i dagsläget. Får jag denna skivan kanske det hjälper mig att sluta ladda ner så mycket och därmed slippa fängelsestraff..

  2. Kareem

    Ethiopia !!

    King Sellasie !! och mitt grannland !! haha gimmie the album son’ !

  3. Kareem

    Juste vrf jag borde vinna ? för jag är en true eminem fan rakt igenom ! har alla album köpta förutom Refill … har lyssnat på eminem since day one !!

  4. Fille Fissel

    Jag tror Flame kommer från Etiopien.

    Motivering 1:
    Jag tycker jag jag gjort mig förtjänt av den här skivan p.g.a. jag uttalar Eminem ”Ämmi-nämm” och inte ”Emänem” som alla andra töntar.

    Motivering 2:
    Jag har gått igenom en period i mitt liv som har varit väldigt lik Eminems. Jag slog igenom och väldigt känd väldigt snabbt och givetvis steg det mig åt huvudet. Därefter hade jag svårt att hitta tillbaka till mitt gamla jag och gjorde bara massa skitlåtar. Jag kan verkligen relatera till vad han säger.

  5. Anton H

    Han är född i Etiopien.

    Min motivering lyder följande:
    Jag skulle gå på Eminem plus hans crew på Ullevi för ett antal år sedan. Det blev inställt. Varför? Jo, Eminem missbrukade sömntabletter. Vad handlar Relapse och Refill om? Jo, bland annat hans drogmissbruk. Ser det som ett tröstpris och en förklaring. Sen så har jag, som Eminem (Dr. Dre), en kompis (Fille Fissel som hittade mig och gav mig en karriär och ett namn i storstan.

  6. Fille Fissel

    Motivering 3:

    Jag är full varje helg.

  7. joel Ighe

    minst..

  8. Pooojken

    Etiopien! Jag borde få den för jag e snäll 😀 och för att jag är en trogen mariaplan.com bloggläsare. Om jag inte vinner så kommer jag aldrig mer att kolla in mariaplan :=) haha just kidding !!

  9. Mem

    Etiopien

    Jag borde vinna för att JAG borde ha vunnit förra tävlingen! Tröst pris?


Kommentera

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/6/7/mariaplan.com/httpd.www/wp-content/themes/blass2/comments.php on line 77